Κατασκευή Ιστοσελίδας

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα στην κατασκευή ιστοσελίδας

parallax background

Διαδικασία σχεδιασμού

Ακολουθούμε μια μεθοδολογία τεσσάρων σταδίων.

anakalipto-100-v2

Ανακαλύπτω

Κάθε επιτυχημένο έργο, θα πρέπει να έχει ισχυρά θεμέλια. Κάνουμε πολλές ερωτήσεις για να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας, το κοινό σας, τους στόχους σας και τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αυτό λειτουργεί σαν χάρτης για να διασφαλίσουμε τη σωστή κατεύθυνση του έργου και θα φτάσουμε στον προορισμό με επιτυχία.

sxediasmos-100-2

Σχεδιασμός

Ξεκινάμε με τη μελέτη του κοινού και του ανταγωνισμού σας. Με δημιουργική σκέψη οπτικοποιούμε το βασικό σας μήνυμα. Σε κάθε βήμα υπάρχει και ο σχετικός έλεγχος στην επιλογή των χρωμάτων, γραμματοσειρών, κειμένων και marketing ενεργειών έτσι ώστε να καταθέσουμε τις προτάσεις μας για να τις αξιολογήσετε.

kataskevi-100-v2

Κατασκευή

Μόλις εγκριθεί η ιδέα του σχεδιασμού συνθέτουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία του έργου και προγραμματίζουμε. Έπειτα από τις απαραίτητες δοκιμές και προσαρμογές το έργο είναι έτοιμο.

dianomi-100-v2

Διανομή

Το έργο είναι έτοιμο αλλά η δουλειά μας δεν σταματά εκεί. Σε άμεση συνεργασία μαζί σας συλλέγουμε νέα στοιχεία για ανατροφοδότηση, παρέχουμε υποστήριξη. Η πολυετείς πείρα μας βοηθά να εξασφαλίσουμε την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας και το τελικό αποτέλεσμα να έχει τον επιθυμητό στόχο.

Χαρακτηριστικά ιστοτόπου

Η κατασκευή της ιστοσελίδας σας είναι προσαρμοσμένη στα δικά σας δεδομένα και αποτελείται από σύγχρονο σχεδιασμό και χαρακτηριστικά όπως
sixronos-sxediasmos

Σύγχρονος σχεδιασμός

Η επιχείρησή σας είναι μοναδική, οπότε και ο ιστότοπoς σας πρέπει να είναι μοναδικός

responsive

Responsive design

Ο ιστότοπός σας έχει σχεδιαστεί για να έχει σωστή εμφάνιση σε όλες τις συσκευές: επιτραπέζιους υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές, tablet και smartphones.

enimerosi

Ευκολία στην ενημέρωση

Συνδεθείτε και ενημερώστε εύκολα περιεχόμενο, όπως ώρες, υπηρεσίες, αλλαγές προσωπικού, έργα και νέες φωτογραφίες

blog

Blog & Κοινωνικά Μέσα

Ο ιστότοπός σας μπορεί να περιλαμβάνει ένα πλήρες blog, καθώς και συνδέσμους κοινωνικών δικτύων, widget και εργαλεία κοινής χρήσης.


photo-gallery

Photo Gallery & Slideshow

Παρουσίαση φωτογραφιών της επιχείρησής σας, της ομάδας και των έργων σας μέσω φωτογραφιών και διαδραστικών slideshows.

forma

Φόρμα επικοινωνίας

Οι επισκέπτες ενθαρρύνονται να εγγραφούν για ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να ζητούν εκτιμήσεις ή διαβουλεύσεις ή να επικοινωνούν με ερωτήσεις.

grigoro

Γρήγοροι χρόνοι φόρτωσης

Ο ιστότοπός σας θα βελτιστοποιηθεί για γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης σελίδας, η οποία θα βοηθήσει στη διασφάλιση της καλύτερης εμπειρίας των επισκεπτών σας.

search

Βελτιστοποιημένο για το Google

Ο ιστότοπός σας θα περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεται η Google για να τον καταχωρήσει στη μηχανή της.


maps

Google Maps

Ο ιστότοπός σας μπορεί να περιλαμβάνει έναν ενσωματωμένο χάρτη Google της τοποθεσίας σας, έτσι ώστε οι πελάτες σας να μπορούν εύκολα να σας βρουν.

secure

Ασφαλής φιλοξενία Cloud

Μπορούμε να φιλοξενήσουμε τον ιστότοπό σας στους κορυφαίους, ασφαλείς διακομιστές μας με SSL και προηγμένες λειτουργίες για να προστατεύουμε τον ιστότοπό σας.

analytics

Google Analytics

Ο ιστότοπός σας θα περιλαμβάνει αναλυτικά στοιχεία για να δείτε από πού προέρχεται η επισκεψιμότητά σας, ποιες σελίδες επισκέπτονται οι περισσότεροι και πολλά άλλα.

sintirisi

Συντήρηση ιστοτόπου

Δημιουργούμε αντίγραφα ασφαλείας καθημερινά και ενημερώνουμε το λογισμικό και τις προσθήκες του ιστότοπού σας ώστε να διασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία του.

Ζητήστε προσφορά

Πείτε μας λίγα λόγια για την ιστοσελίδα που σας ενδιαφέρει να φτιάξετε.


    (*) υποχρεωτικά πεδία

    secutiy question

    Χρειάζεστε ένα αξιόπιστο συνεργάτη;

    Επικοινωνήστε μαζί μας